Jule 

&

Nytårs menuer

Se vores forskellige menuer


Jule menu i huset



Som noget nyt, tilbyder vi i år julemenuen serveret nede ved bordet. På den måde undgår vi madspild og opnår større bæredygtighed. I kan derfor sidde og julehygge jer sammen med jeres gæster og få maden serveret.

 

Vores minimum antal er 2 pers og max antal er på 350 pers.

 

Der kan bookes bord på 50541464 ellers via vores hjemmeside: surtogsodt.dk

 

 

Serveres ved bordet over 4 serveringer

 

Dildsild – rødløg – kapers – dild

Karrysild – syltet rødløg – æg – urter

Hørøget færøsk laks – dild mayo – kinaradise – krumme – sennepskorn – syltet fennikel

Stegt fiskefilet – remoulade af grønne tomater – fennikel – citron – dildstøv

 

Hønsesalat – spidskål – krumme – karse – syltet rødløg

Æbleflæsk

Tarteletter – hønse i asparges – persille

 

Svinekam – rødkål – agurkesalat – flæskesvær

Hamburgerryg - medister – grønlangkål – brune kartofler

Andelår – æblekompot – mandler – kål

 

Risalamande – kirsebær sauce – mandler

Ost – kiks – frugt – syltet nødder

 

 

Pris 425,-

Julemenuer ud af huset



 

Julemenu 1

 

Dildsild - Karrysild

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Æg og rejer m/ tomat og mayonnaise

Lun leverpostej m/ champignons og bacon

Skiver af flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Grønlangkål lavet af finhakket grønkål -Brunkartofler

Skiver af kogt hamburgerryg m/ sennep og hjemmesyltede rødbeder

Risalamande m/ kirsebærsauce

 

pris 159,-

 

Julemenu 2

 

Dildsild - Karrysild

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Æg og rejer m/ tomat og mayonnaise

Hjemme røget laks m/ mandler og peber

Lun leverpostej m/ champignons og bacon

Skiver af flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål

Tarteletter m/ høns i asparges

Grønlangkål lavet af finhakket grønkål - brunkartofler

Skiver af kogt hamburgerryg m/ sennep og hjemmesyltede rødbeder

Ostefad m/ frisk frugt og syltet nødder

Risalamande m/ kirsebærsauce

 

pris 225,-

 

Praktisk info


Vi skal vide endeligt antal af gæster minimum 7 dage for jeres arrangement skal afholdes.

 

Ved bestilling af arrangement skal der afregnes 50 % af det endelige beløb og ved afhentning / levering af maden skal der afregnes det resterende beløb. 

 

Alt det kolde mad kommer anrettet i porcelæn eller glas fade / skåle og atl det der skal lunes, kommer anrettet i au bakker, lige til at sætte i ovnen. Ønsker man at maden skal leveres varm er der en tillægspris på 25,- Dkk pr pers.

Nytårs Menu ud af huset



Nytår 2023


Nytårsmenu 1


Forret

Fiske & skaldyrs tallerken

Rejer – Hjemmelavet varmrøget færøsk laks – Tun mousse

 

Hovedret

Steak af langtidsstegt Oksehøjreb

Pebersauce – Rodfrugter – Dobbeltbagt kartoffel – Bagt løg

 

Dessert

Gateau Marcel – Vanilje penna cotta – Honningkiks – Frugt pure

 

Pris 375,-

 


Jule menu  i huset

( inkl. fribar )


Fra kl. 17.00 – 01.00


Serveres ved bordet over 4 serveringer

 

Dildsild – rødløg – kapers – dild

Karrysild – syltet rødløg – æg – urter

Hørøget færøsk laks – dild mayo – kinaradise – krumme – sennepskorn – syltet fennikel

Stegt fiskefilet – remoulade af grønne tomater – fennikel – citron – dildstøv

 

Hønsesalat – spidskål – krumme – karse – syltet rødløg

Æbleflæsk

Tarteletter – hønse i asparges – persille

 

Svinekam – rødkål – agurkesalat – flæskesvær

Hamburgerryg - medister – grønlangkål – brune kartofler

Andelår – æblekompot – mandler – kål

 

Risalamande – kirsebær sauce – mandler

Ost – kiks – frugt – nødder

 

Natmad

  

Fri bar med øl – vin – vand – snaps – spiritus – kaffe

 

Pris 948,-

 

Vores minimum krav er 2 pers og max antal er på 350 pers.


Der kan bookes bord på 50541464 ellers via vores hjemmeside: surtogsodt.dk



Nytårs aften i huset


Afholdes i salen på Hotel Harmonien



Nytår 2023


Kom og fejre årets sidste aften oppe i den store balsal på Hotel Harmonien.

 

For første gang i mange år , kan man nu komme ud og fejre det nye år og feste sammen med  andre festglade personer.

Vi tilbyder et brag af en festaften som starter kl. 17.30 så vi er klar til Hendes Kongelig Højhed Dronning Magrethes nytårstale kl. 18.00 imens vi nyder et glas bobler .

Derefter tilbyder vi en skøn 6 retters menu , se nedenstående. Efter middagen og frem til den lyse morgen ( kl. 04.00 ) er der fest og dans , kun afbrudt kl. 00.00 når vi sammen skyder det nye år ind med et glas bobler.


Menuen


Snack

Krustade

 Røget færøsk laks – Dild mayonnaise – Rødløg – Ørrederogn – Dildstøv

 

Forret

Rimmet og let røget Kammusling

Kaviar – Syrnet fløde – Ramsløg kapers – Græskar – Dild – Mandler

 

Snack

2 x Østers

Friteret – Marineret

 

Mellem ret

Tatar af lokalt oksekød

Ramsløg mayo – Syltet løg – Karse – Æggeblomme – Rødbedekrans – Urter

 

Hovedret

Oksemørbrad

Kartoffel – Honningristet gulerødder – Saltbagt rødbede – Persillesmør – Urter - Sauce

 

Dessert

Tærte med Gretua Mitchell

Vaniljeis – Solbær - Myntestøv   

 

Pris 995,-  uden vinmenu


Pris 1595,- med vinmenu


Nytårs Menu ud af huset



Nytår 2023


Nytårsmenu 2


Forret

Hø røget færøsk laks

Syrnet fløde – spidskål – dildstøv – syltet fennikel


Hovedret

Steak af langtidsstegt Oksehøjreb

Pebersauce – Rodfrugter – Dobbeltbagt kartoffel – Bagt løg


Dessert

Gateau Marcel – Vanilje penna cotta

 Honningkiks – Frugt pure


Pris 325,-

unsplash