Som noget nyt, tilbyder vi i år julemenuen serveret nede ved bordet. På den måde undgår vi madspild og opnår større bæredygtighed. I kan derfor sidde og julehygge jer sammen med jeres gæster og få maden serveret.
Vores minimum antal er 2 pers og max antal er på 350 pers.
Der kan bookes bord på 50541464 ellers via vores hjemmeside: surtogsodt.dk
Serveres ved bordet over 4 serveringer
Dildsild – rødløg – kapers – dild
Karrysild – syltet rødløg – æg – urter
Hørøget færøsk laks – dild mayo – kinaradise – krumme – sennepskorn – syltet fennikel
Stegt fiskefilet – remoulade af grønne tomater – fennikel – citron – dildstøv
Hønsesalat – spidskål – krumme – karse – syltet rødløg
Æbleflæsk
Tarteletter – hønse i asparges – persille
Svinekam – rødkål – agurkesalat – flæskesvær
Hamburgerryg - medister – grønlangkål – brune kartofler
Andelår – æblekompot – mandler – kål
Risalamande – kirsebær sauce – mandler
Ost – kiks – frugt – syltet nødder
Pris 425,-
Dildsild - Karrysild
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Æg og rejer m/ tomat og mayonnaise
Lun leverpostej m/ champignons og bacon
Skiver af flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål og agurkesalat
Grønlangkål lavet af finhakket grønkål -Brunkartofler
Skiver af kogt hamburgerryg m/ sennep og hjemmesyltede rødbeder
Risalamande m/ kirsebærsauce
pris 159,-
Dildsild - Karrysild
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Æg og rejer m/ tomat og mayonnaise
Hjemme røget laks m/ mandler og peber
Lun leverpostej m/ champignons og bacon
Skiver af flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges
Grønlangkål lavet af finhakket grønkål - brunkartofler
Skiver af kogt hamburgerryg m/ sennep og hjemmesyltede rødbeder
Ostefad m/ frisk frugt og syltet nødder
Risalamande m/ kirsebærsauce
pris 225,-
Praktisk info
Vi skal vide endeligt antal af gæster minimum 7 dage for jeres arrangement skal afholdes.
Ved bestilling af arrangement skal der afregnes 50 % af det endelige beløb og ved afhentning / levering af maden skal der afregnes det resterende beløb.
Alt det kolde mad kommer anrettet i porcelæn eller glas fade / skåle og atl det der skal lunes, kommer anrettet i au bakker, lige til at sætte i ovnen. Ønsker man at maden skal leveres varm er der en tillægspris på 25,- Dkk pr pers.
Forret
Fiske & skaldyrs tallerken
Rejer – Hjemmelavet varmrøget færøsk laks – Tun mousse
Hovedret
Steak af langtidsstegt Oksehøjreb
Pebersauce – Rodfrugter – Dobbeltbagt kartoffel – Bagt løg
Dessert
Gateau Marcel – Vanilje penna cotta – Honningkiks – Frugt pure
Pris 375,-
Fra kl. 17.00 – 01.00
Serveres ved bordet over 4 serveringer
Dildsild – rødløg – kapers – dild
Karrysild – syltet rødløg – æg – urter
Hørøget færøsk laks – dild mayo – kinaradise – krumme – sennepskorn – syltet fennikel
Stegt fiskefilet – remoulade af grønne tomater – fennikel – citron – dildstøv
Hønsesalat – spidskål – krumme – karse – syltet rødløg
Æbleflæsk
Tarteletter – hønse i asparges – persille
Svinekam – rødkål – agurkesalat – flæskesvær
Hamburgerryg - medister – grønlangkål – brune kartofler
Andelår – æblekompot – mandler – kål
Risalamande – kirsebær sauce – mandler
Ost – kiks – frugt – nødder
Natmad
Fri bar med øl – vin – vand – snaps – spiritus – kaffe
Pris 948,-
Vores minimum krav er 2 pers og max antal er på 350 pers.
Der kan bookes bord på 50541464 ellers via vores hjemmeside: surtogsodt.dk
Kom og fejre årets sidste aften oppe i den store balsal på Hotel Harmonien.
For første gang i mange år , kan man nu komme ud og fejre det nye år og feste sammen med andre festglade personer.
Vi tilbyder et brag af en festaften som starter kl. 17.30 så vi er klar til Hans Kongelig Højhed Kong Frederik X nytårstale kl. 18.00 imens vi nyder et glas bobler .
Derefter tilbyder vi en skøn 6 retters menu , se nedenstående. Efter middagen og frem til den lyse morgen ( kl. 04.00 ) er der fest og dans , kun afbrudt kl. 00.00 når vi sammen skyder det nye år ind med et glas bobler.
Menuen
Snack
Krustade
Røget færøsk laks – Dild mayonnaise – Rødløg – Ørrederogn – Dildstøv
Forret
Rimmet og let røget Kammusling
Kaviar – Syrnet fløde – Ramsløg kapers – Græskar – Dild – Mandler
Snack
2 x Østers
Friteret – Marineret
Mellem ret
Tatar af lokalt oksekød
Ramsløg mayo – Syltet løg – Karse – Æggeblomme – Rødbedekrans – Urter
Hovedret
Oksemørbrad
Kartoffel – Honningristet gulerødder – Saltbagt rødbede – Persillesmør – Urter - Sauce
Dessert
Tærte med Gretua Mitchell
Vaniljeis – Solbær - Myntestøv
Pris 995,- uden vinmenu
Pris 1595,- med vinmenu
Forret
Hø røget færøsk laks
Syrnet fløde – spidskål – dildstøv – syltet fennikel
Hovedret
Steak af langtidsstegt Oksehøjreb
Pebersauce – Rodfrugter – Dobbeltbagt kartoffel – Bagt løg
Dessert
Gateau Marcel – Vanilje penna cotta
Honningkiks – Frugt pure
Pris 325,-
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes